fbpx

Iránytű az informatikában

Zseb IT

 

Mindig kéznél egy elérhetőség, ahol megértenek és érted az információt, amit kapsz!
Hol az apróbetűs rész? Nincs! Győződj meg róla INGYEN!

Vélemények

Rólunk mondták

Marián András

“Csak fejlesztésekkel kereslek, azok pedig szépen haladnak! A múltra pedig csak emlékként tekintünk, mikor még a leveleinket sem találtuk.”
Az ECO-House Kft. Ügyvezetője

Eberhardt Zoltán

“Együtt a projektek is gördülékenyebben mennek, mert így fókuszáltabban tudunk a fejlesztésekkel haladni”
Az A-Z-Szoftver Ügyvezetője

Szabó Tibor

“A folyamatos automatizációnak és folyamatelemzésnek köszönhetően sokat csökkentek a hibák, javultak a téves szállítások és kollégáinkban is új lehetőségeket fedezünk fel.”
A MABADI Kft. Ügyvezetője

Inczédy Krisztina

“Sejtettem, hogy rengeteg információ kell ahhoz, hogy egy online vállalkozást elindítsak, de hogy ennyi, azt nem is sejtettem. Köszönöm, rengeteg terhet levettetek a vállamról. Egyszerűbb volt nekem úgy döntenem, hogy ti minden részlettel képben vagytok. Nélkületek még valószínű, hogy az indulást pár évvel elhúztam volna, de örülök hogy elindítottam.”

A tutyifitness.hu oldal tulajdonosa és edzője

INGYENES teszt kör!

Tégy próbára minket kötelezettségek nélkül! Most 

C

Az ok

Biztos benned is felmerült pár kérdés

Kinek ajánlott a havi díjas szolgáltatás?

Akinek fontos a kiszámíthatóság! Remek választás, ha szeretnéd automatizálni a folyamatokat és belátod, hogy ez nem fog menni egyik napról a másikra. A NUMBER ONE pedig, hogy mindig van egy telefonszám, ami elérhető és amit mond, az pedig közérthető.

Garancia Elérhető?

100% garancia! Ha nem vagy elégedett, visszaadjuk a pénzed!
Nincs magyarázkodás, ha nem vagy elégedett, akkor visszaadjuk a kifizetett összeget.

 

Mennyire közÉrthető?

 Próbáltál már informatikussal vagy programozóval zöld ágra vergődni? Jó hírem van, akkor már tudod, hogy milyen lóval imádkozni. Viszont ők is így éreznek. Velünk viszont mindennel világosan képben leszel, mert segítünk ezt a kommunikációs szakadékot áthidalni.

Nincs szüKség plusz emberre?

Az egyik legnagyobb előnyünk, hogy szót értünk mindenkivel. Ezt már biztos hallottad mástól is! Tegyél minket próbára az ingyenes konzultáción!

 

A Döntések meghozatalában is kérhetek segítséget?

Segítünk az igen bonyolult és kusza informatika világában eligazodni és a szükséges informatikai lépésekhez a legnagyobb rálátást adni! Hogy a döntések sokkal megalapozottabbak legyenek!

 

Hogyan segítesz?

Próbáltál már szoftvert választani vagy csak keresni? Nem egyszerű feladat, hiszen össze kellene ezeket hasonlítani, de almát a körtével nem lehet… Hogy értem ezt? Például CRM mind a kettő de más az árazása, más extra funkciókkal. Akkor most melyik legyen? “Ez rengeteg idő és nekem most az üzlettel és az ügyfelekkel kell foglalkoznom.” – gondolhatod. Felvenni erre egy fix embert pedig nagyon drága. Ilyen esetekre hoztuk létre a Zseb IT csomagokat!

Lenne még kérdésed? Ír meg!

+36-70-771-55-35
hey@3pbaro.hu

Mindent megtudtál?

18748

Nem, hiány érzetem van

Írd meg nekünk!

A befektetett energia mindig megtérül! 

18749